Contactpersoon : Allen
Telefoonnummer : 13286686628
WhatsApp : +8613286686628

SEPLOS DIY Programma die - de Batterijpak van de Huisenergie met Verstrekte Cellen, Klantgerichte de Batterijuitrustingen ontwerpen van 12V 24V 48V DIY

Plaats van herkomst China (vasteland)
Merknaam SEPLOS
Certificering CE, ROHS, UN38.3, MSDS
Modelnummer Metselaar-6.9KWh
Min. bestelaantal 1
Prijs 500USD
Verpakking Details Batterijcelpakket:
Levertijd 15-20 het werkdagen
Betalingscondities L/C, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal
Levering vermogen 300 Eenheid per Maand
Productdetails
Laat een bericht achter
Productomschrijving

DE OPLOSSING VAN SEPLOS DIY

Aangezien de de reekspakken van PUSUNG en SUTEN-werden gelanceerd, hebben het ontwerp en de interne structuur een goede reputatie. En SEPLOS heeft gevraagd om batterijpakken volgens verschillende modellen van cellen, wat met schroeven, wat met noten, anderen met nagels te ontwerpenAldus, lanceerde SEPLOS het ‚SEPLOS DIY Programma‘ om alle behoeften van de klant te behandelen. En het de batterijpak werd van de METSELAARreeks ontworpen volgens de prismatische cel van 3.2V 135ah.

 

De OPLOSSING van SEPLOS DIY omvat batterijpak ontwerpend, uitrustingenlijst het aanbieden, assembleert het pak het leiden, pakfabriek het vestigen.

 

Batterijpak het Ontwerpen

Bijvoorbeeld, werden de metselaar-6.9KWh en metselaar-9.8KWh batterijpakken ontworpen dienovereenkomstig aan de Cel van SEPLOS 3.2V 135Ah, en van 3.2V 206Ah LiFePO4. Als het verstrekken met een prismatische cel, of het met schroefgaten komt, schroefnoten, of nagels, SEPLOS-zal het team u een professioneel intern structuurontwerp met goed-geselecteerde uitrustingen en toebehoren aanbieden.

 

 

SEPLOS DIY Programma die - de Batterijpak van de Huisenergie met Verstrekte Cellen, Klantgerichte de Batterijuitrustingen ontwerpen van 12V 24V 48V DIY 0 SEPLOS DIY Programma die - de Batterijpak van de Huisenergie met Verstrekte Cellen, Klantgerichte de Batterijuitrustingen ontwerpen van 12V 24V 48V DIY 1

 

 

Uitrustingenlijst het Aanbieden

Seplos zal batterijpakken volgens onze prismatische cel van LiFePO4 ontwerpen. Bijvoorbeeld, wordt het metselaar-135 batterijpak ontworpen volgens onze cel van 3.2V 135Ah. En wij bieden alle delen en uitrustingen aan die nodig zijn om een pak van de METSELAARbatterij te assembleren. En allen u moet doen moet alle delen volgens onze pak het assembleren begeleiding assembleren.

 

SEPLOS DIY Programma die - de Batterijpak van de Huisenergie met Verstrekte Cellen, Klantgerichte de Batterijuitrustingen ontwerpen van 12V 24V 48V DIY 2

 

Pakfabriek het Vestigen

Seplos biedt materialen en delen, het assembleren begeleiding, testnormen, en marketing steun aan als u uw eigen de assemblagefabriek van het batterijpak op uw lokaal gebied zou willen vestigen. Controleer voor nadere informatie de video: